Şahnur Yaprak Anaokulu
NAR MAH. SÖZAL SK. NO 28/1 MERKEZ / NİĞDE
03885020674

VİZYON

Vizyonumuz ; Okulumuzun da adını aldığı bilim insanı Şahnur Yaprak hanımefendi gibi hayatını bilime adamış, kendini geliştirmiş, merak eden , araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirerek öğrencilerin hem eğlenmelerini hem de eğlenirken öğrenmelerini sağlayan , çağın gereklerini ve yeniliklerini eğitimin her alanına uyarlayan örnek bir okul olmaktır. En büyük vizyonumuz öğrencileri, öğretmenleri mutlu gelen ve evlerine mutlu dönen bir okul iklimi oluşturarak eğitim kalitesini arttırmak ve niteliğini iyileştirmektir..

MİSYON

Misyonumuz ; Öğrenci merkezli yeni nesil okul öncesi eğitimi benimseyerek, nitelikli ve hayata hazır bireyler yetiştirmek , toplumsal sorumluluk bilinciyle bilime, sanata , teknolojiye ve kültüre ulusal düzeyde katkı sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(09.00-14.00)

Normal Öğretim(09.00-14.00)

09.00-14.00

Kalorifer (Doğalgaz)

Servisimiz mevcuttur.

Okulumuz İl merkezinde bulunmaktadır.

Nar mahallesi Sözal sokak no:28/1

Okulumuzda OKULUM TEMİZ, SAĞLIKLI OKUL ve ÇEDES projeleri yürütülmektedir.